GündemManşet
Trend

Kabinede hangi bakanlar değişecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamalarla kabinede değişiklik sinyali verdi ve gözler olası bakan değişikliklerine çevrildi. Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinin ardından Türkiye'ye dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, parti ve yönetim kadrolarında sürekli bir yenilenme sürecinin olduğunu belirtti. Bu çerçevede, kabinede de bazı değişikliklerin olabileceğini dile getirdi.

Erdoğan, “Parti programımız sürekli olarak değişime açıktır. Hem Genel Başkan Yardımcıları hem de kabine üzerinde değerlendirmeler yapılabilir. Daha önce iki bakan arkadaşımız değişti, şimdi de gerekirse yeni düzenlemeler yaparız” şeklinde konuştu.

HANGİ BAKANLAR DEĞİŞECEK?

Ankara kulislerinde ise Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın görevden alınacağı ve yerine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin getirilebileceği söylentileri dolaşıyor. Aynı zamanda, Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden Kasım Gülpınar’ın da adı bu süreçte sıkça geçiyor. Gülpınar’ın istifasının ardından, AK Parti ile temaslarda bulunduğu ve Tarım Bakanı atanırken kendisine danışılmasının talep edildiği iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler

Başa dön tuşu