Kamudan Haber
Trend

İŞKUR TYP Kura Sonuçları 2024: Kura Sonucunu Öğren

İŞKUR Toplum Yararına Program Kapsamında 30.000 temizlik görevlisi alımı başvuruları bugün sona erdi.

Kura Noter huzurunda çekilecek. Peki başvuranlar kura sonuçlarını nasıl öğrenecek? 2024 Eylül-Ekim dönemi İŞKUR 30.000 Temizlik görevlisi TYP Başvuru sonucu öğrenme bilgisi haberimizde. İşte İŞKUR TYP Kura Sonuçları Öğrenme Ekranı…

İŞKUR 30.000 Temizlik Görevlisi alımı başvuruları 25 Eylül 2024 itibariyle sona erdi. Bu kapsamda çalışmak isteyenler başvurularını tamamladı. Peki İŞKUR TYP Kura sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç Sayfası nerede yayımlanır?

İŞKUR TYP Kura Sonuçları başvurulan ilin Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasında yayımlanacak. Başvuru sonuçları 27 Eylül 2024 Cuma günü sisteme yüklenmeye başlayacak.

2024 İŞKUR 30.000 Temizlik (Hizmetli) Görevlisi Personel Alımı Kura Sonuçlarını öğrenmek için başvurulan ilin İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin sayfalarını takip etmeniz gerekmektedir.

Konya İŞKUR TYP Kura Sonuçları 2024: https://konya.meb.gov.tr/www/duyurular/kategori/2

İstanbul İŞKUR Kura Sonuçları 2024: https://istanbul.meb.gov.tr/www/duyurular/kategori/2

Ankara İŞKUR Kura Sonuçları 2024: https://ankara.meb.gov.tr/www/duyurular/kategori/2

Gaziantep İŞKUR Kura Sonuçları 2024: https://gaziantep.meb.gov.tr/www/duyurular/kategori/2

Malatya İŞKUR Kura Sonuçları 2024: https://malatya.meb.gov.tr/www/duyurular/kategori/2

İŞKUR Nedir?

İŞKUR yani Türkiye İş Kurumu, ülkemizde istihdam alanında önemli bir role sahip olan bir kamu kuruluşudur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren İŞKUR, iş arayan kişilere uygun iş bulma konusunda aracılık yapar ve işverenlerin de nitelikli personel bulmasına yardımcı olur.

Başa dön tuşu