Kamudan HaberManşet
Trend

İmzalar atıldı: Akbank memurlara 60.000 TL promosyon verecek!

Memur maaş promosyonlarına dair yeni anlaşmalar imzalandıkça ödenecek olan tutarlara ilişkin kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Akbank’tan Memurlara Müjde: 60.000 TL Promosyon Anlaşması

Son dönemde maaş promosyonlarına olan ilgi artarken, çalışanların cebini dolduracak müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle emekli promosyonlarında yaşanan gelişmeler gündemi meşgul ederken, çalışanların maaş promosyonlarına dair de önemli bir adım atıldı.

Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları için Akbank ile 60.000 TL tutarında bir promosyon anlaşması imzalandı. Bu anlaşma, Türkiye’deki en yüksek maaş promosyonlarından biri olarak dikkat çekiyor.

60.000 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin sendika tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda;

‘’Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Binasında toplam 1180 personelin faydalanacağı Promosyon ihalesi bugün gerçekleşti. Yetkili Sendika Sağlık Sen Diyarbakır Şubemizi temsilen katılan kurum temsilcimiz Tarık Akıncı’ nın hazır bulunduğu toplantıda Akbank ile 3 (üç) yıl için 60.000 TL tutarında anlaşma sağlandı. Bu kapsamda ülkemizde ki en yüksek Promosyon tutarlarından birini personellerimiz lehine kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Tüm Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz’’ ifadelerine yer verildi.

Başa dön tuşu