ManşetÖğretmen Haber
Trend

MEB Açıkladı: Okullar Tatil Edildi!

Meteorolojik uyarılar sonucunda okullar tatil haberi geldi. 1 ekim 2024 Salı günü hangi illerimizde okullar tatil?

İstanbul ve Marmara bölgesinde yoğun yağışlar okullar tatil mi sorusunu akıllara getirirken tatil haberi Zonguldak ve Bartın’dan geldi. Valilikler yaptığı açıklama ile okullarda 1 Ekim 2024 Salı günü eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Bartın Valiliği acil toplantı yaparak okullarda eğitime bir  gün ara verildiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklama şöyle:

Vali Arslan Başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Valimiz Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında, meteorolojik verilere göre ilimizde devam eden yağışların önümüzdeki iki gün boyunca çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış/fırtına şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı alınması gereken tedbirlere yönelik İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü İl AFAD Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü V., Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı, kurula üye daire amirleri ile Türk Kızılayı Bartın Şubesi Başkanı katıldı. İlimizde meydana gelebilecek olumsuzlukların en aza indirilmesi için il düzeyindeki sorumlu birimler tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hazırlıkların ivedi bir şekilde yapılması ve koordineli olarak teyakkuz halinde olunması talimatını veren Vali Arslan, vatandaşlarımızın yapılan uyarıları dikkate alarak tedbirli olmalarının önem arz ettiğini belirtti.

2 Ekim 2024 Salı Okulların Tatil Olduğu İller

  1. Bartın
  2. Zonguldak

Liste güncellenecektir.

Başa dön tuşu