Gündem

Doğalgaz Faturalarına 1000 TL Destek Müjdesi: Başvurular Başladı!

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte enerji maliyetleri vatandaşları endişelendiriyor. Bu kapsamda, birçok belediye doğalgaz desteği gibi projelerle vatandaşlarına destek oluyor.

Üsküdar Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, ihtiyaç sahibi öğrencilere 1.000 TL’ye kadar doğalgaz faturası desteği sağlanacak. 30 Eylül – 13 Ekim tarihleri arasında başvurular alınacak olan bu destek, öğrencilerin kış aylarını daha rahat geçirmelerine yardımcı olacak.

1000 TL’ye Kadar Doğalgaz Faturası Desteği

Hükümet, dar gelirli vatandaşları kış mevsiminde desteklemek amacıyla doğalgaz faturaları için 1000 TL’ye kadar yardım yapacağını duyurdu. Bu çerçevede, Eylül sonunda başlayan başvurular, Ekim ayı boyunca devam edecek. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere doğalgaz faturası desteği verileceğini açıkladı.

Başkan Dedetaş, “Üsküdarlı gençlerimizin yanında oluyor, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 1.000 TL’ye kadar doğal gaz fatura desteği sağlıyoruz” diyerek, destek başvurularının 30 Eylül ile 13 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Başa dön tuşu