GündemManşet

Kadına Şiddeti Öven Özgür Yağan Kimdir? Tespit Edildi!

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Twitter'da kadına şiddeti öven ve sapkın paylaşımlar yapan Pacimo31 isimli şahsın Özgür Yağan olduğunu açıkladı.

Twitter’da kadına şiddeti öven ve sapkın paylaşımlar yapan Pacimo31 isimli şahsın Özgür Yağan olduğu ortaya çıktı. Şahsın eski paylaşımlarında Özgür Yağan olduğunu arşivledik ve yetkililere ilettim. Şahıs hakkında yakalama kararı çıktı. Şahsın Karadağ’da olduğu tespit edildi. Küçük yaşta kızları kişisel verisiyle tehdit eden bir şahsın ise Kanada’da ikamet ettiği görüldü. İlgili ülkelere derhal bilgi verilip bunlara önlem alınmalı.

Çalınan Kişisel Veriler üzerinden sapıklar, ergen ve küçük kızlara şantaj yapıyor. Bir kıza bilgileriyle şantaj yapıp, çıplak şekilde video çektiriyorlar. Evlerine sahte ihbarla polis gönderiyorlar ve göndermekle tehdit ediyorlar. Bu şahıslar hangi delikteyse bulunmalı. Bunlar hakkında en ufak bilgisi olan kim varsa bana DM’den ulaşabilir. Bunlar hakkında en ufak bilgisi olan kişiler bana ulaşsın. Discord ve Telegram bilgi paylaşmıyor. Bu tür olaylarda hiçbir platformun ‘bilgi paylaşmıyoruz’ gibi bir lüksü olamaz. Bunda ısrar eden kim olursa uygulamaları derhal erişime kapatılmalı.

https://twitter.com/haskologlu/status/1842608001795924450

Başa dön tuşu