Kamudan HaberManşet
Trend

Memurlara Müjde: Maaşlara Yüzde 30 Zam ve 170 TL Yemek Yardımı Açıklandı

Memurların yüzünü güldüren bir karara imza atıldı. İmzalanan yeni toplu sözleşmeyle, belediye memurlarının günlük yevmiyelerine %30 oranında zam yapıldı ve günlük 170 TL yemek yardımı verilmesi kararlaştırıldı.

Safranbolu Belediyesi Başkanı Mimar Elif Köse, belediyede görev yapan memurların yüzünü güldürecek bir sözleşmeye imza attı. Belediye Başkanı Mimar Elif Köse ve Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Tarık Düzyer arasında imzalanan yeni toplu sözleşmeyle, belediye çalışanlarının günlük yevmiyelerine %30 oranında zam yapıldı.

Memurlara Müjde: Yüzde 30 Maaş Zammı İmzalandı!

Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer ile gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesiyle, belediye personelinin günlük ücretlerine %30 oranında zam yapılması kararlaştırıldı. 01 Temmuz 2024 – 30 Haziran 2026 tarihlerini kapsayan sözleşmeye göre, Safranbolu Belediyesi çalışanlarının günlük yevmiyelerine 01 Temmuz 2024 itibarıyla %30 zam yapılacak.

170 TL Yemek Yardımı Verilecek!

Ayrıca, günlük yemek ücreti 170 TL’ye yükseltildi. Sözleşmenin ikinci aşamasında, 01 Ocak 2025 tarihinde günlük ücretlere %20 oranında bir zam daha uygulanacak. İlerleyen dönemlerde ise enflasyon oranları göz önünde bulundurularak yevmiyelere ve sosyal haklara ek artışlar yapılacak.

Başa dön tuşu