GündemManşet
Trend

Emekli Promosyonlarında Yarış Kızıştı: Bir Banka Daha 20 Bin TL Promosyon Sunuyor

Bankaların, emekli maaşlarını kendi şubelerine taşıyanlara sunmuş olduğu promosyon rekabeti iyice kızıştı. Bu kapsamda, özel bir banka emeklilere sunmuş olduğu promosyon tutarını 20.000 TL'ye kadar yükseltti.

Emekli maaşları için bankalar arasındaki yarış hız kesmeden devam ediyor. Özel bankalar, emeklilerin maaşlarını kendi şubelerine taşımaları için cazip teklifler sunuyor. Bunun son örneği bir bankanın emeklilere 20 bin TL’ye kadar promosyon fırsatı sunması oldu.

ING Türkiye’den Emeklilere 20 Bin TL’ye Varan Promosyon!

ING Türkiye, emekli maaşını bankalarına taşıyanlara maaş miktarına bağlı olarak 15 bin TL’ye kadar ek koşulsuz promosyon imkanı tanıyor. Ayrıca, otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler 3 bin TL’ye kadar ek ödeme alabiliyor. Emekliler, ING Turuncu Hesap’a 75 bin TL ve üzeri bakiye getirdiklerinde ise toplamda 20 bin TL’ye varan promosyon kazanabiliyorlar.

Kimler Bu Promosyondan Faydalanabilir?

Emekliler, ING’nin Cebimdeki Danışman uygulaması ile görüntülü görüşme yaparak maaş taşıma işlemlerini kolayca tamamlayabiliyor. Yeni emekliler ve EYT kapsamında emekli olanlar da bu promosyondan yararlanabiliyor. 1 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında maaşını 3 yıl boyunca ING’den alma taahhüdü veren müşteriler, 15 bin TL’ye varan promosyon ödemesi alabiliyorlar.

Maaş Tutarına Göre Promosyon Farklılık Gösteriyor

Promosyon tutarları, emekli maaşlarına göre değişiyor:

10 bin TL’ye kadar olan maaşlar için 6 bin 250 TL,
10 bin – 15 bin TL arası maaşlar için 10 bin TL,
15 bin – 20 bin TL arası maaşlar için 12 bin 500 TL,
20 bin TL ve üzeri maaşlar için ise 15 bin TL ek koşulsuz promosyon sunuluyor.

Otomatik fatura talimatı veren emekliler, her talimat için 600 TL kazanabiliyor ve toplamda 3 bin TL’ye kadar ek ödeme alabiliyorlar. Ayrıca, 1 Kasım – 30 Kasım tarihlerinde maaş alan emekliler de belirli şartlar altında ek promosyonlardan yararlanabiliyor.

Başa dön tuşu