Kamudan HaberManşet
Trend

Cumhurbaşkanı Kararı: Memur Kadrolarında Düzenleme Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı yükseköğretim kurumları ve üst kuruluşlarına ait dolu ve boş memur kadrolarında değişiklik yapılmasına karar verildi. Bu düzenleme, Resmi Gazete'de yayımlanarak resmileşti.

Cumhurbaşkanlığı, bazı yükseköğretim kurumlarındaki memur kadrolarında önemli değişikliklere gideceğini duyurdu.

Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile, belirlenen yükseköğretim kurumlarında ve üst kuruluşlarında hem dolu olan hem de boş bulunan memur kadrolarında önemli düzenlemelere gidileceği açıklandı. Bu düzenleme, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ne dayanarak yapılacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararda şu ifadelere yer verildi: “Bazı yükseköğretim kurumları ve yükseköğretim üst kuruluşlarına ait dolu ve boş memur kadrolarında ekli listedeki düzenlemelerin yapılmasına karar verilmiştir.”

– Bazı Yükseköğretim Kurumları ile Yükseköğretim Üst Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Memur Kadrolarında Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2024/354) İçin TIKLAYINIZ

– Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Ait Dolu ve Boş Öğretim Elemanı Kadrolarında Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2024/355) İçin TIKLAYINIZ

Başa dön tuşu