GündemManşet

AK Parti Trabzon’da Şok Gelişme: İlçe Başkanı İstifa Etti!

Trabzon siyaseti, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı İsa Kahraman'ın ani istifa kararıyla bir kez daha hareketlendi. Kahraman, yaptığı açıklamada istifa kararını, "parti teşkilatına yönelik yapılan namussuz ve ahlaksız saldırılar"a karşı bir duruş olarak değerlendirdi. Özellikle "FETÖ taktikleriyle ilçe teşkilatını dizayn etmeye çalışanlara" yönelik sert eleştirilerde bulunan Kahraman, bu duruma boyun eğmeyeceğini belirtti.

Trabzon siyasetinde hareketli anlar yaşanmaya devam ediyor. Bugün iki ilçe belediye başkanının AK Parti’ye katılmasının ardından, Beşikdüzü İlçe Başkanı İsa Kahraman sürpriz bir açıklama yaparak görevinden ayrıldığını açıkladı.

İsa Kahraman, istifasına ilişkin yaptığı sert açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı görevimden onurla ayrılıyorum. Hayallerimizi Beşikdüzü için kurduk, ilçemize hizmet etmeyi her zaman sevdik. Ancak, mertçe aday olmaya cesaret edemeyenler, FETÖ’cü yöntemlerle teşkilatımızı dizayn etmeye çalıştılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına zarar vermemek adına, bugün yapılan bu namussuz ve ahlaksız saldırılara en güzel cevabımız istifamız oldu.

haber-61-001.jpg

Bu oyunlara boyun eğmedim, sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın adamı ve milletin hizmetkarı oldum ve ölene dek öyle kalacağım. Davayı devredeceğim arkadaşımın, Beşikdüzü için başlattığımız bu kutlu yürüyüşü daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır. Beşikdüzü’nün geleceğini düşünmeyen, menfaat peşinde koşan bu küçük grubun, ne AK Parti’de ne de Beşikdüzü’nde başarılı olacağına inanmıyorum.

Bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yanında olmaya devam edeceğim. Beşikdüzü halkına ve teşkilatımıza bugüne kadar verdikleri destekten ötürü şükranlarımı sunuyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Selam ve dua ile…”

Başa dön tuşu